Bases del concurs

BASES DEL CONCURS:
1. La participació dels grups de música serà gratuïta i no remunerada.
2. El termini d’inscripció de grups de música serà fins al 25 d’abril de 2010, vigent des de la publicació d’aquestes bases a la web de les JERC Penedès o al bloc del concurs Pàmpol Roig.
Les inscripcions es faran omplint la fitxa annexa, disponible aquí (https://pampolroig.files.wordpress.com/2010/03/fitxa_inscripcio_pr20101.doc), i enviant-la al correu jercaltpenedes@gmail.com. Les dades a aportar seran les recollides a la fitxa d’inscripció annexa a les bases.
En tot cas, s’haurà d’ajuntar un dossier explicatiu de la trajectòria del grup i el contacte telefònic amb diversos membres del grup per facilitar l’organització de les actuacions. Els grups proporcionaran un o diversos enllaços web amb cançons pròpies i/o altres materials promocionals amb la finalitat de facilitar el procés de votació.
3. Del 26 d’abril al 25 de  maig de 2010 es realitzaran les votacions electròniques a bloc https://pampolroig.wordpress.com mitjançant un sistema d’enquesta de vot amb IP única. Aquest mecanisme permetrà la tria dels quatre grups que accediran a tocar al concert final, a l’Arboç del Penedès.
5. El grup premiat actuarà dins del Concurs Música Jove, a la programació de l’Acampada Jove 2010, que es celebrarà al juliol a Montblanc.
6. Els participants no podran tenir cap relació contractual amb una companyia discogràfica.
7. El repertori dels participants haurà de ser majoritàriament en català i haurà de tindre un mínim de sis cançons pròpies.
8. El grup guanyador del concurs s’escollirà entre la votació popular per part dels assistents als concerts (a través d’un sistema de vot per consumició) i el vot ponderat del jurat escollit per l’organització. El Jurat estarà format per quatre persones de renom al Penedès en el camp de la música.
9. La data del concert es fixarà d’acord entre l’organització i els grups. L’ordre de les actuacions s’establirà per sorteig entre els grups participants.
10. El material de backline (amplificadors, bateria, etc) per al concert, correrà a càrrec dels grups participants. L’organització es compromet a posar en contacte els diferents grups participants per tal de compartir l’equip si així ho estimen convenient.
11. Els participants hauran de ser grups de qualsevol de les comarques de la Vegueria Penedès: Baix Penedès, Alt Penedès, Garraf i Anoia.
12. Els grups participants es comprometen a seguir les normes establertes en aquestes bases, així  com acceptar el veredicte que resulti de les votacions emeses a la barra del concert així com del vot del Jurat. La organització del concurs té la darrera paraula sobre qualsevol discrepància que pugui esdevenir-se entre aquesta i els grups participants fins a la finalització del procés esmentat.

1 comentari

 1. […] PàginesBases del concurs […]


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

 • Organitzen:

  logo JERC
 • logo acampada jove 2010
 • Col·laboren

  Ajuntament de L'Arboç
 • Banner Ràdio Arboç
 • Calendari

  Juny 2023
  dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930